U bent hier:  

Mocoba kast systeem

Merk:

Ontwerper:

Niet bekend
Mocoba is een ingenieus boekenkastensysteem waarmee  vele vormen kunnen worden ontworpen. Eenvoudig op te bouwen met eindeloze mogelijkheden.
Mocoba is een flexibel systeem, ook na de bouw, en is altijd uit te breiden.
Ideaal dus voor mensen die op zoek zijn naar hun eigen unieke ontwerp. De hoogwaardige MDF-panelen zijn bijzonder sterk en voorzien van een krasbestendig melamine laag. De elementen zijn verbonden met massief metalen pinnen van maar liefst 8 mm dik die onzichtbaar in de zijwanden zijn weggewerkt.
Hierdoor is geen extra stabilisatie nodig d.m.v achterwanden of muurbeugels.
En kunnen hoogtes tot 6 meter worden gerealiseerd. Dus ga los met je eigen ontwerp! Zorgen wij dat de kast binnenkort bij je thuis staat.

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  500,00

Kosten berekenen

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

vanaf:  2.295,00

Harvink Tosca tafel

nl_NL

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.