Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Metalen staatsdeuren voor binnen en buiten

Merk:

Grand Metal Doors
De deuren van Grand Metal Doors worden op maat gemaakt. Ze geven een moderne en industriële look en blenden makkelijk in ieder interieur. Verdeel de ruimtes in je woning zonder het ruimtelijke gevoel te verliezen. Mede door de elegante profielen en veel glas behoud je het licht in je interieur. Deze deuren zijn ook zeer duurzaam door het geharde veiligheidsglas hoef je je geen zorgen te maken voor ongelukjes.

Wat kost deze deur?

Deze deuren worden op maat gemaakt, dus de prijs is helemaal afhankelijk van de maat en van jouw wensen. Benieuwt naar de kosten? Wij bereken graag vrijblijvend de prijs. Dat kunt u bepalen of dit binnen het budget past. 

Komt je liever langs in de winkel? Geen probleem, neem de gewenste maten mee. Je bent altijd welkom tijdens de openingstijden

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Niet gevonden
Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Bereken de prijs deze deuren

Vul de onderstaande gegevens zo goed mogelijk in. Aan de hand hier van geven we je een vrijblijvende prijs voor de deuren. Mocht je op basis van deze prijs verder willen, zal een specialist met jou de kast samenstellen. Ook kunnen we de deuren nauwkeurig inmeten en plaatsen. 

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en we maken snel met u een afspraak

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.