Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Harvink Uncle Sam retro stof

Merk:

Harvink

Ontwerper:

Niet bekent

Actie Uncle Sam Retro

Het 70-jarig jubileum van Harvink verdient een jubileum actie. Door onze Facebook volgers is de Uncle Sam uitgeroepen als de meest kenmerkende Harvink klassieker in de categorie fauteuils. De Uncle Sam werd in 1997 ontworpen en is meer dan 10 jaar succesvol in collectie geweest. Daarom is de Uncle Sam opnieuw in collectie als Retro Editie mét aantrekkelijke actie!

In stof vanaf € 1095 > NU VOOR € 995,-

Deze actie loopt t/m 8 april 2018

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  1.265,00

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Pas de Harvink Uncle Sam retro stof aan naar jouw smaak

Kies de kleur en het materiaal wat bij jou past

De meeste van onze producten zijn uit te voeren is veel verschillende uitvoeringen van kleur en materiaal. Zoveel dat het lastig is je ze voor alle producten hier op de website te tonen. Onze woon specialist neemt graag met je de mogelijkheden door en laten je graag zien wat de verschillende materialen en kleuren kunnen doen voor de uitstraling van een meubel.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

vanaf:  2.450,00

Gispen 412S fauteuil

vanaf:  2.355,00

Gispen 407 fauteuil

vanaf:  995,00

Gispen 414 fauteuil

vanaf:  1.670,00

Harvink Club relax fauteuil

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.