Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Axo Light Skin plafondlamp

Merk:

Axo light

Ontwerper:

Niet bekend
Het Italiaanse Axo light maakt eigentijdse en vernieuwende lampen. Skin is een verzameling van opvallende hanglampen, plafondlampen en wandlampen. De lampenkap is bedekt met vlamvertragende eco-leer, verkrijgbaar in tien kleuren: neutraal wit, ivoor wit, donker bruin, oranje, vuurrood, groen, ondoorzichtig zwart, zilver, goud, lichtblauw. De radiale lichtverstrooier is bedekt met stroken van witte pongé stof, beschikbaar in twee kleuren. Daardoor geeft de Skin een prachtig diffuus licht. Verkrijgbaar met E27 fluorescerende lampen met E27 fitting of fluorescerende lampen met speciale fitting. Nieuw ingebouwde LED bron in de hanglampen 100 en 160.

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  1.305,00

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

vanaf:  1.440,00

Komot Kos Solo L

vanaf:  1.185,00

Komot Kos Solo S

vanaf:  590,00

Diesel living with Lodes Cage Hanglamp small

vanaf:  270,00

Diesel living with Lodes Flask a Hanglamp

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.