Vragen? : Bel ons op: 020 334 2735 of mail naar info@lichtenmeubels.nl | U kunt ons bezoeken op: Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam. Van dinsdag tot zondag geopend

Welkom

HARVINK MADAME B. ZITBANK

Meer afbeeldingen

HARVINK MADAME B. ZITBANK
€ 0,00

Prijs zoals samengesteld: € 0,00

 

Heeft u vragen over stoffen, kleuren of levertijd?

Stel hier uw vraag >

Of bel direct met Erik: 020-3342735

De Madame B van Harvink is een ontwerp met een knipoog naar Bauhaus. Het is een aangename bank die een retrosfeer oproept.

Omschrijving

Details

De Madame B van Harvink is een ontwerp met een knipoog naar Bauhaus. Het is een aangename bank die een retrosfeer oproept. De kussens zijn wat bol gevormd waardoor de bank uitnodigt tot lekker zitten. De Harvink Madame B heeft een stevige zit en geeft goede steun. De bank is leverbaar als 2- en 3-zitsbank. Diverse stof en ledersoorten zijn mogelijk en de bekleding is voorzien van een ritssluiting. Dit is erg gemakkelijk met het oog op vervanging en reiniging van de hoes. De bank heeft het kenmerkende metalen Harvink frame, dat integraal onderdeel uitmaakt van het ontwerp. Het frame is standaard in geschuurd chroom, maar tegen meerprijs kunnen de frames worden gepoedercoat in de standaard lakkleuren aluminium, titaan en zwart.
Meer product info

Additional Information

Ontwerper No
Model No
Merk Harvink
Stofsoorten No
Reviews