Vragen? : Bel ons op: 020 334 2735 of mail naar info@lichtenmeubels.nl | U kunt ons bezoeken op: Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam. Van dinsdag tot zondag geopend

Welkom

Dinelight fleskandelaar Hart Warm

Meer afbeeldingen

Dinelight fleskandelaar Hart Warm
€ 39,95

 

Heeft u vragen over stoffen, kleuren of levertijd?

Stel hier uw vraag >

Of bel direct met Erik: 020-3342735

Dit is de HART vorm van dinelight, de lieve en romantische dinelight
Omschrijving

Details

Dit is de HART vorm van dinelight, de lieve en romantische dinelight, fijn cadeautje voor je lief of voor valentijnsdag, moederdag, als huwelijkscadeau of bij een geboorte. Er is altijd een reden je liefde of vriendschap te benadrukken met dinelight.
Het materiaal is 3 mm warm gewalst staal, dat geeft een donkere antracietkleurig met een licht vlam. We zetten de dinelight is een dun laagje vaseline om oxidatie te voorkomen, dat kun je eens in de paar maanden herhalen is ons advies.
Gebruik: zet de dinelight op een gevulde water of wijnfles, met de open ringen naar boven en doe er 7 theelichtjes in, steek er 7 kaarsen in.
Wil je liever de dinelight op tafel; leg de dinelight met de ringen omhoog en doe de waxinelichtjes erin of als tafelkandelaar ; gaten omhoog en steek er 7 kaarsen in.
Geen zin in kaarsen of waxinelichtjes ? de dinelight is tevens een decoratieve onderzetter voor een warme schotel of pan.
Enjoy your dinelight!

Material: staal 3 mm warm gewalst

Color: donker antraciet met lichte vlam
Meer product info

Additional Information

Merk DineLight
Kleur No
Ontwerper No
Reviews