Vragen? : Bel ons op: 020 334 2735 of mail naar info@lichtenmeubels.nl | U kunt ons bezoeken op: Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam. Van dinsdag tot zondag geopend

Welkom

THONET B20 SALONTAFEL

Meer afbeeldingen

THONET B20 SALONTAFEL
€ 955,90

 

Heeft u vragen over stoffen, kleuren of levertijd?

Stel hier uw vraag >

Of bel direct met Erik: 020-3342735

Vanaf-prijs voor 80 x 80 cm met enkel blad in beuken gebeitst zoals weergegeven op de afbeelding

Deze salontafel is een absolute klassieker. Met zijn minimalistische vorm en mooie proporties passen de tafels in elke omgeving en interieurstijl.Wilt u een advies op maat?
Stel hier uw vraag of maak een afspraak

Omschrijving

Details

Deze salontafel is een absolute klassieker. Met zijn minimalistische vorm en mooie proporties passen de tafels in elke omgeving en interieurstijl.. Het ontwerp is gebaseerd op de klassieke stalen buismeubelen uit de jaren ‘20 en ‘30 van de vorige eeuw; de eerste ontwerpen waren van de hand van Marcel Breuer. De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen, als vierkant of rechthoekig model en optioneel ook met een extra legplank – handig als opbergplaats voor allerlei spullen. Twee verschillende afmetingen, met of zonder onderblad. Het frame is gemaakt van verchroomde stalen buizen, de houten onderdelen in gebeitst beuken, afgelakt of in structuurlak in diverse kleuren.
Meer product info

Additional Information

Ontwerper No
Model No
Merk Thonet
Stofsoorten No
Reviews