Vragen? : Bel ons op: 020 334 2735 U kunt ons bezoeken op: Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam. Van dinsdag tot zondag geopend

Welkom

DESIGN ON STOCK DALT BIJZETTAFEL is uit de collectie gehaald door Designonstock de laatste modellen nog leverbaar. vraag naar de uitvoeringen.

Meer afbeeldingen

DESIGN ON STOCK DALT BIJZETTAFEL is uit de collectie gehaald door Designonstock de laatste modellen nog leverbaar. vraag naar de uitvoeringen.
€ 189,00

Availability: Op voorraad

 

Heeft u vragen over stoffen, kleuren of levertijd?

Stel hier uw vraag >

Of bel direct met Erik: 020-3342735

Dalt (Studio Foorumi) is een modulair alternatief voor de salontafel doordat de verschillende formaten en hoogtes onderling gecombineerd kunnen worden.


Wilt u een advies op maat?
Stel hier uw vraag of maak een afspraak

Omschrijving

Details

Dalt (Studio Foorumi) is een modulair alternatief voor de salontafel doordat de verschillende formaten en hoogtes onderling gecombineerd kunnen worden. De bijzettafels kunnen elke keer opnieuw anders geplaatst worden, waardoor steeds een nieuwe opstelling ontstaat. In het ontwerp is veel aandacht besteed aan de verhouding tussen het blad en het frame. De rand van het houten blad loopt taps toe waardoor het ranke effect van het frame versterkt wordt. Dalt is verkrijgbaar met frame dark of geborsteld rvs en te combineren met 2 kleuren hout.
Meer product info

Additional Information

Ontwerper Studio Foorumi
Model No
Merk Design on Stock
Stofsoorten No
Reviews