Vragen? : Bel ons op: 020 334 2735 of mail naar info@lichtenmeubels.nl | U kunt ons bezoeken op: Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam. Van dinsdag tot zondag geopend

Welkom

DESIGN ON STOCK RILA STOEL
€ 329,00

 

Heeft u vragen over stoffen, kleuren of levertijd?

Stel hier uw vraag >

Of bel direct met Erik: 020-3342735

Missie geslaagd. Een archetypische stoel creëren die comfortabel zit en tegelijkertijd het interieur versterkt, dat is de Rila van Studio Foorumi. De stoel is strak aan de buitenzijde, heeft een zachte bijna nonchalant ogende zitkussen aan de binnenzijde en een prachtige sledevoet. Rila is een mooie toevoeging aan iedere eettafel.Wilt u een advies op maat?
Stel hier uw vraag of maak een afspraak

Omschrijving

Details

Missie geslaagd. Een archetypische stoel creëren die comfortabel zit en tegelijkertijd het interieur versterkt, dat is de Rila van Studio Foorumi. De stoel is strak aan de buitenzijde, heeft een zachte bijna nonchalant ogende zitkussen aan de binnenzijde en een prachtige sledevoet. Rila is een mooie toevoeging aan iedere eettafel.  Rila is verkrijgbaar op doppen en viltdoppen. De viltdoppen zijn niet geschikt voor toepassing op tapijt.  Verkrijgbaar in 160 uitvoeringen in stof en 60 uitvoeringen in leer.
Meer product info

Additional Information

Ontwerper Gerard van den Berg
Model No
Merk No
Stofsoorten No
Reviews