Vragen? : Bel ons op: 020 334 2735 of mail naar info@lichtenmeubels.nl | U kunt ons bezoeken op: Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam. Van dinsdag tot zondag geopend

Welkom

STUDIO ITALIA SPIDER LAMP

Meer afbeeldingen

STUDIO ITALIA SPIDER LAMP
€ 266,00

 

Heeft u vragen over stoffen, kleuren of levertijd?

Stel hier uw vraag >

Of bel direct met Erik: 020-3342735

Dit kleine gebeeldhouwde object, de voorloper van de Kelly, geeft volledig zicht op de lichtbron en crëert zo intrigerende en rijke lichteffecten en schaduwen.Aangegeven prijs is exclusief plafondplaat en accessoires voor bevestiging (diverse opties mogelijk).


Wilt u een advies op maat?
Stel hier uw vraag of maak een afspraak


Maak hieronder uw keuze. Let op plaatsjes veranderen niet mee aan uw keuze.

* Verplicht veld

€ 266,00
Omschrijving

Details

De Studio Italia Spider kruipt over de wand of in het plafond om vervolgens af te dalen en verschillende lichteffecten te creëren. Een briljant idee. Één lamp die alle hoeken van de kamer aankan, die elk lichtelement laat licht schijnen waar het het meest nodig is. De gekozen materialen maken dit ontwerp helemaal af!

De doorsnee van elke bol afzonderlijk is 12 cm. Elke bol kan afzonderlijk 360 graden draaien en heeft een inclusief snoer een maximale lengte van 4 meter. De LEDlampen in de bollen hebben een richthoek van 90 graden. Leverbaar in de kleuren mat wit, chroom, goud en rosé goud.

De aangegeven prijs is exclusief plafondplaat en accessoires voor bevestiging (diverse opties mogelijk).

Licht en meubels geeft klanten een vrijblijvend lichtadvies. Kom naar onze winkel, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van deze lamp.
Meer product info

Additional Information

Merk Studio Italia
Ontwerper Designer Studio Italia
Reviews