Vragen? : Bel ons op: 020 334 2735 of mail naar info@lichtenmeubels.nl | U kunt ons bezoeken op: Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam. Van dinsdag tot zondag geopend

Welkom

Design on Stock in Amsterdam

Design on Stock in Amsterdam

Design on Stock winkel van 500m2 in Amsterdam

Design on stock is een Nederlands meubelmerk die meubels ontwerpen en zelf produceren. Om die reden krijgen alle meubels van Design on Stock het kwaliteitsstempel 'Made in Holland'.

Licht en meubels heeft altijd de meubels in haar assortiment gehad. We hebben ook alle meubels in onze winkel staan. Met een winkel van 500m2 is het echt de moeite waard om langs te komen. Kijk rustig rond en als je vragen hebt dan horen we dat graag!

Grid List

Set Descending Direction

60 Item(s)

Grid List

Set Descending Direction

60 Item(s)

Design on Stock Assortiment

Design on Stock is in 2009 opgericht en sindsdien niet meer weg te denken als het gaat om betaalbare top design meubels van ontwerpers uit Nederland.

Welk type meubels bieden we je o.a. aan:

  • Banken
  • Fauteuils
  • Bijzettafels
  • Stoelen

 

Banken

Misschien de meest bekende bank van Design on Stock is de Bloq bank; al 12,5 jaar zit deze bank in de collectie.
Ontwerper Roderick Vos zei hier destijds zelf over: “Bloq is een minimalistisch model met ‘maximale’ details. Het was een uitdaging om met een simpel concept van een basisvorm toch weer een unieke bank te kunnen realiseren met een verrassende schoonheid. Bloq is voor mij echt ‘one of a kind’. Strak aan de buitenzijde, bol en zeer comfortabel aan de binnenzijde.”

Andere banken die we aanbieden zijn de:

We hebben alle banken, fauteuils, bijzettafels en stoelen in de winkel staan dus kom snel een keer langs in de Javastraat te Amsterdam.

 

Levertijd 

De levertijd van Design on Stock ligt tussen de 4 à 6 weken. In de fabriek in Waalwijk worden de designmeubels gemaakt. Dat betekent dat u snel kunt genieten van de mooie design meubels van Design on Stock.

 

Prijzen

Topdesign voor een betaalbare prijs, daar staat Design on Stock voor. Alle ontwerpers zijn ook Nederlandse ontwerpers. Denk aan:

  • Marike Andeweg
  • Roderick Vos
  • Gerard van den Berg
  • Studio Tom Dissel

 

De prijs-kwaliteitverhouding is dus perfect. Top design, top kwaliteit en een scherpe prijs.

 

Download hier de catalogus van Design on Stock