Vragen? : Bel ons op: 020 334 2735 of mail naar info@lichtenmeubels.nl | U kunt ons bezoeken op: Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam. Van dinsdag tot zondag geopend

Welkom

Interieur en stijladvies - Wie is Vibeke

Hoi, mijn naam is Vibeke Brugge en ik ben de interieurspecialist van licht en meubels. Graag help ik mensen bij het krijgen van een helder beeld voor de keuzes in het interieur. Dit doe ik in de vorm van een persoonlijk ‘quick scan' interieuradvies. Ik ben opgegroeid op Texel, daar heb ik de natuur, het strand en de zee altijd als grote inspiratiebron gezien. Sta je nu aan de vooravond van een verbouwing of verhuizing en je hebt vragen over je nieuwe interieur?

Laat het weten en maak een afspraak met mij door een e-mail te sturen naar: vibeke@lichtenmeubels.nl

Wat kan je verwachten?

Aan de hand van een gesprek van ca. 1 uur in de winkel gaan we je wensen in kaart brengen. Aan tafel zal Vibeke een schets voor de indeling voorstellen en worden suggesties gegeven voor kleurencombinaties. Het werkt het beste om foto’s van de ruimte(s) en bij voorkeur een plattegrond mee te nemen. Tijdens het gesprek kunnen we afspreken om het advies verder in detail uit te werken tegen meerprijs.

Een Quick scan interieuradvies kost € 65,- per uur. Bij een bestelling voor meubels of verlichting via licht en meubels kan het advies gratis zijn.
Wat zeggen andere over ons: