Vragen? : Bel ons op: 020 334 2735 of mail naar info@lichtenmeubels.nl | U kunt ons bezoeken op: Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam. Van dinsdag tot zondag geopend

Welkom

Wil je ook interieur advies? Maak hieronder een afspraakInterieur en stijladvies - Wie is Vibeke

Hoi mijn naam is Vibeke Brugge en ik ben de interieurspecialist van licht en meubels. Graag help ik mensen bij het krijgen van een helder beeld voor de keuzes in het interieur. Dit doe ik in de vorm van een persoonlijk interieuradvies. Ik ben opgegroeid op Texel, daar heb ik de natuur, het strand en de zee altijd als grote inspiratiebron gezien. Sta je nu aan de vooravond van een verbouwing of verhuizing en je hebt vragen over je nieuwe interieur? Laat het weten en maak een afspraak met mij in de winkel via onderstaande kalender.

Wat kan je verwachten?

Aan de hand van een kennismakingsgesprek van ca. 1 uur gaan we je wensen helder in kaart brengen. Het werkt het beste om foto’s van de ruimte(s) en een plattegrond mee te nemen. Vervolgens zullen we bespreken hoe compleet het advies of ontwerp mag worden. Dat kan bijvoorbeeld bestaan uit een moodboard, basisplattegrond met indeling en meubeladvies, een kleurenplan of lichtplan met voorstellen voor de armaturen.
Wat zeggen andere over ons: