Vragen? : Bel ons op: 020 334 2735 of mail naar info@lichtenmeubels.nl | U kunt ons bezoeken op: Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam. Van dinsdag tot zondag geopend

Welkom

THONET LUM LAMP 125

Meer afbeeldingen

THONET LUM LAMP 125
€ 816,75

 

Heeft u vragen over stoffen, kleuren of levertijd?

Stel hier uw vraag >

Of bel direct met Erik: 020-3342735

De door Ulf Möller ontworpen LUM-familie is tijdloos en duurzaam. Deze lamp speelt met zijn strakke, gereduceerde vormgeving in op de stalen buistraditie van Thonet.


Wilt u een advies op maat?
Stel hier uw vraag of maak een afspraak

Omschrijving

Details

De door Ulf Möller ontworpen LUM-familie is tijdloos en duurzaam. Deze lamp speelt met zijn strakke, gereduceerde vormgeving in op de stalen buistraditie van Thonet. LUM is qua vorm beperkt tot een minimum, variabel inzetbaar, zeer comfortabel te bedienen en voorzien van geavanceerde led-technologie, waardoor de kleurweergave van de lamp duidelijk helderder en briljanter is. Veel bijzondere details en speciale functies maken LUM tot een highlight in uiteenlopende woonruimtes. Zo is de lamp voorzien van een slaapstand die het licht na vier uur automatisch uitschakelt, een nachtstand die 's nachts het frame sfeervol verlicht en een geheugenfunctie die de laatste ingestelde lichtsterkte bij het opnieuw inschakelen weer oproept. De kop van de lamp kan traploos maximaal 340 graden worden gedraaid, waardoor het licht naar wens kan worden gericht. Opvallend is ook de in- en uitschakel-technologie van de lamp door middel van een sensor: aan- en uitdoen gaat gewoon met een lichte handbeweging langs de beugel van de lamp. LUM is verkrijgbaar als vloerlamp in twee hoogtes: 110 en 125 cm en als tafellamp van 50 cm hoog. Het stalen buisframe is verkrijgbaar in een verchroomde en in een zwart of wit gelakte uitvoering.
Meer product info

Additional Information

Ontwerper No
Model No
Merk Thonet
Stofsoorten No
Reviews