Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Harvink Forum lage rug

Merk:

Harvink

Ontwerper:

Martin Haksteen
De forum bank van Harvink is sinds 2018 nieuw in de collectie en ontworpen door Martin Haksteen. Het is een slanke bank met goede ondersteuning en een hoge rug. Het kenmerkende frame aan de buitenkant van de bank geeft een strak lijnenspel rondom de bank. Stoffering: stof en leder Frame in aluminium, geschuurd chroom, of kleur tegen meerprijs Beschikbaar als 2,5-zits, 3-zits, 3,5-zits compleet of met 1 arm en chaise longue. Vanaf-prijs voor 2,5 zits bank, zoals weergegeven op de afbeelding. Verhoogd frame is mogelijk tegen meerprijs + €150,- Poedercoating leverbaar in standaard lakkleuren, RAL 9005 mat zwart, RAL 9006 aluminium en titaan. Afwijkende lakkleuren op aanvraag

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  2.810,00

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Design on Stock Aikon Lounge bank - Hoekopstelling met 2x 1-arm & modulair element voorkant lichtenmeubels
vanaf:  4.300,00

Design on Stock Aikon lounge bank – Hoekopstelling met 2x 1-arm & modulair element

vanaf:  4.495,00

Gispen 441 B2,5

vanaf:  4.650,00

Gispen 441 B3 bank

vanaf:  3.795,00

Gelderland Hebe 10030 love seat

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.