Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Harvink Focus fauteuil

Merk:

Harvink

Ontwerper:

Niet bekend
Deze elegante draaifauteuil met hoog zitcomfort is een echte eyecatcher voor elke woonkamer, kantoorruimte of wachtkamer. Plaats deze fauteuil bijvoorbeeld bij een raam, geniet van het uitzicht en droom heerlijk weg in deze stoel. Deze fauteuil is ook zonder armleuningen leverbaar, of kies de armleuning in uw favoriete houtsoort zoals eiken of Amerikaans noten. De vormgeving kunt u nog verder personaliseren, door de keuze uit vele kleuren stof en leer. De Focus heeft de optie om een extra speels accent aan te brengen door de lendesteun in een afwijkende bekleding te kiezen.

Afmetingen Focus fauteuil:

82x74x79 cm
Zitdiepte: 55 cm
Zithoogte: 43 cm
Optie: zithoogte fauteuil met 2 cm verhogen

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  1.185,00

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Gelderland bank 430 - KUBUS fauteuil fabric copper easy
vanaf:  2.910,00

Gelderland bank 430 KUBUS fauteuil

Gelderland bank 430 Cube sofa copper fabric
vanaf:  3.950,00

Gelderland bank 430 KUBUS

Gelderland bank 7881 Embrace sofa white fabric
vanaf:  4.625,00

Gelderland bank – 7880 7881 – Embrace Hoekopstelling

Gelderland bank 7880 Embrace sofa grey fabric
vanaf:  4.625,00

Gelderland bank – 7880 7881 – Embrace

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.