Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Harvink de DONK bank

Merk:

Harvink

Ontwerper:

Niet bekend
Bank de Donk heeft een heerlijk zachte zitting die genoeg ondersteuning geeft. Het slanke model met de rond vormgegeven armleuningen staat mooi in een klassiek of modern interieur. Het frame en de luchtige pootjes maken de bank bijzonder in haar eenvoud. Kies een frame in geschuurd chroom of maak de bank een stukje stoerder met een zwart frame. De Donk is verkrijgbaar als loveseat of ruime 2.5-, 3- of 4-zitsbank en als hoekbank met Dormeuse of Chaise Longe.

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  2.270,00

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

Design on Stock Aikon Lounge bank - Hoekopstelling met 2x 1-arm & modulair element voorkant lichtenmeubels
vanaf:  4.300,00

Design on Stock Aikon lounge bank – Hoekopstelling met 2x 1-arm & modulair element

vanaf:  4.495,00

Gispen 441 B2,5

vanaf:  4.650,00

Gispen 441 B3 bank

vanaf:  3.795,00

Gelderland Hebe 10030 love seat

Zoek op type meubel, merk of ontwerper:

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.