Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam

U bent hier:  

Gelderland groep 7870 hoekbank – Pillow high

Merk:

Gelderland Groep

Ontwerper:

Lex Pott
De hoge pillow banken en fauteuils van Lex Pott zijn een eyecatcher voor elke ruimte. Door de hoge rugleuning van de banken kunnen er knusse hoekjes worden gecreëerd. Denk aan een hoek rondom de open haard of in een kantoorruimte. Lex bedacht de serie vanuit 1 basismodule: de zitting. Door dit te combineren met zij,- en achterkanten zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in het lage Pillow model: 7840 van Lex Pott voor Gelderland.

– massief beukenhouten romp, zitting en rug opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim
– losse hoes d.m.v. klitteband
– pootjes kunststof zwart
– meerprijs draaivoet onder fauteuil: €135,-

Kan ik je verder helpen?

Benieuwd naar dit product of andere interieur vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze interieur experts in onze winkel in Amsterdam.

vanaf:  4.525,00

Onze producten zijn naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. Als u langs komt kunnen op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.

Pas de Gelderland groep 7870 hoekbank – Pillow high aan naar jouw smaak

Kies de kleur en het materiaal wat bij jou past

De meeste van onze producten zijn uit te voeren is veel verschillende uitvoeringen van kleur en materiaal. Zoveel dat het lastig is je ze voor alle producten hier op de website te tonen. Onze woon specialist neemt graag met je de mogelijkheden door en laten je graag zien wat de verschillende materialen en kleuren kunnen doen voor de uitstraling van een meubel.

Misschien is dit wat voor je?

Uiteraard staan we voor klaar voor je om het product te vinden wat precies bij jou past. Neem contact met ons op of kom gewoon langs in onze showroom in Amsterdam-Oost.

vanaf:  795,50

Smalle boekenkast op maat met deur

vanaf:  609,00

Moka eetkamer fauteuil

Prijzen op deze website

Op onze website werken we met vanaf prijzen. Veel van onze producten zijn namelijk naar smaak aan te passen in kleur en materiaal. De prijzen op onze website kunt u gebruiken als indicatie voor de prijsklasse. Als u langs komt kunnen we samen kijken met u naar uw wensen en de mogelijkheden laten zien. Op basis van uw wensen kunnen we u een accurate prijs geven.