Vragen? : Bel ons op: 020 334 2735 of mail naar info@lichtenmeubels.nl | U kunt ons bezoeken op: Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam. Van dinsdag tot zondag geopend

Welkom

HARVINK NEW JAZZ ZITBANK

Meer afbeeldingen

HARVINK NEW JAZZ ZITBANK

Van: € 1.990,00

Tot: € 2.750,00

Prijs zoals samengesteld: € 0,00

 

Heeft u vragen over stoffen, kleuren of levertijd?

Stel hier uw vraag >

Of bel direct met Erik: 020-3342735

De bank New Jazz is een klassieker van Harvink. De bank heeft een fris en eigenwijs ontwerp met schuine lijnen en geometrische vormen.

* Verplicht veld

Prijs zoals samengesteld: € 0,00

Omschrijving

Details

De bank New Jazz is een klassieker van Harvink. De bank heeft een fris en eigenwijs ontwerp met schuine lijnen en geometrische vormen. Toch is deze bank niet alleen geliefd vanwege zijn uiterlijk, maar vooral omdat het design gecombineerd is met een hoogwaardig zitcomfort. De New Jazz is leverbaar als 2- en 3-zitsbank. Bijpassend driehoek armkussen is apart leverbaar Daarbij zijn diverse stof en ledersoorten mogelijk en zelfs een combinatie van beide. De bekleding is voorzien van een ritssluiting. Dit is erg gemakkelijk met het oog op vervanging en reiniging van de hoes. De bank heeft het kenmerkende metalen Harvink frame, dat integraal onderdeel uitmaakt van het ontwerp. Het frame is standaard in geschuurd chroom, maar tegen meerprijs kunnen de frames worden gepoedercoat in de standaard lakkleuren aluminium, titaan en zwart.
Meer product info

Additional Information

Ontwerper No
Model New Jazz
Merk Harvink
Stofsoorten Keuze uit vele uitvoeringen stof en leer
Reviews