Vragen? : Bel ons op: 020 334 2735 of mail naar info@lichtenmeubels.nl | U kunt ons bezoeken op: Javastraat 133-141, 1094 HE, Amsterdam. Van dinsdag tot zondag geopend

Welkom

DESIGN ON STOCK HEELZ BANK 1-ARM & DORMEUSE

Meer afbeeldingen

DESIGN ON STOCK HEELZ BANK 1-ARM & DORMEUSE
€ 4.628,00

 

Heeft u vragen over stoffen, kleuren of levertijd?

Stel hier uw vraag >

Of bel direct met Erik: 020-3342735

Een bank waar je lekker in kunt ploffen, maar ook een stevige zit heeft.


Omschrijving

Details

Bank Heelz van ontwerper Marike Andeweg is de eerste kussenbank in de collectie van Design on Stock. Een bank waar je lekker in kunt ploffen, maar ook een stevige zit heeft. De bank neemt weinig ruimt in de breedte in, maar door haar slanke armleuningen is er wel veel zitruimte. Met de ‘stilettohakken’ als pootjes en de ritssluiting die als detail in de zijkant is verwerkt is het van alle kanten een elegant ogend model. Ontwerpster Marike: “Heelz moest voor mij vooral een verrassend en tijdloos karakter krijgen. Een bank die zelfverzekerd en tegelijkertijd ingetogen is. Dit komt tot uiting in de comfortabele kussens, het karakteristieke ‘hapje’ en de spanning tussen de lage rug en slanke armleuning. Het pootje is wat Heelz letterlijk draagt: een rank element die de bank haar verfijnde look geeft. Ook hier is de detaillering van het grootste belang: het horizontale lijntje zorgt ervoor dat het pootje naadloos integreert met de bank.”

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zowel als bank, met of zonder leuningen of chaise longue als in de love seat uitvoering. En als poef.

Verkrijgbaar in 126 uitvoeringen in stof en 46 uitvoeringen in leer.
Meer product info

Additional Information

Ontwerper Marike Andeweg
Model Design on Stock Heelz
Merk Design on Stock
Stofsoorten 126 uitvoeringen in stof en 46 uitvoeringen in leer
Reviews